Some of the articles published on the site of "Meat Industry", closed to public viewing.
To view these articles is equal to 90 rubles, you can make payments by any method convenient for you:
Subscribe to ‘Meat Industry’ Journal to stay on top of the current developments affecting your business and to keep up to date on the latest research, analysis and newskeep up to date on the latest research, analysis and news:
Company
individual
АВТОРЫ: А. П. Корж, основатель стартапа GASTROMAN.LAB Д-р техн.наук Ю. Г. Базарнова, директор Высшей школы биотехнологий и пищевых производств Санкт-Петербургского политехнического университета Петра Великого
Основным мейнстримом развития пищевой индустрии в настоящее время является цифровая трансформация и переход на уровень инновационной экономики знаний для по- вышения конкурентоспособности пищевой продукции на мировых рынках. В результате трансформации в пищевой отрасли появляются «умные фабрики», использующие инновационные бизнес-модели и новые технологии интеллектуального управления, которые позволяют оптимизировать выпуск готовой пищевой продукции с заданными потребительскими свойствами под персональный запрос каждого конкретного по- купателя.
Today, the mainstream of the food industry development is the digital transformation and transition to the level of the innovative knowledge economy to increase food industry competiveness on the world markets. As a result of the food industry transformation, «smart factories» have appeared that use innovative business models and new technologies of intelligent management, which allow optimizing production of finished foods with targeted consumer properties according to the personal demand of every particular buyer.