Some of the articles published on the site of "Meat Industry", closed to public viewing.
To view these articles is equal to 90 rubles, you can make payments by any method convenient for you:
Subscribe to ‘Meat Industry’ Journal to stay on top of the current developments affecting your business and to keep up to date on the latest research, analysis and newskeep up to date on the latest research, analysis and news:
Company
individual
Использование растительных белков при производстве мясной продукции позволяет скорректировать их химический состав, улучшить функциональные свойства мясного сырья и качество готового продукта. В статье приведены рекомендации по использованию продуктов переработки гороха как перспективных ингредиентов, не подверженных генетической модификации и не являющихся аллергенами.
Авторы: Канд. техн. наук Насонова В. В., канд. техн. наук Туниева Е. К. ФГБНУ «ВНИИМП им. В. М. Горбатова»
Ключевые слова: продукты переработки гороха, мясные продукты, растительный белок