Some of the articles published on the site of "Meat Industry", closed to public viewing.
To view these articles is equal to 90 rubles, you can make payments by any method convenient for you:
Subscribe to ‘Meat Industry’ Journal to stay on top of the current developments affecting your business and to keep up to date on the latest research, analysis and newskeep up to date on the latest research, analysis and news:
Company
individual
АННОТАЦИЯ: В новый межгосударственный стандарт ГОСТ 33182 вошли, наряду с классическими, также и положения, основанные на результатах системного изучения специфики управления качеством при производстве мясной продукции. Рассматриваются положения нового межгосударственного стандарта, порядок разработ ки и внедрения ХАССП на предприятиях мясной промышленности.
АВТОРЫ: Д-р. техн. наук, проф.И. М. Чернуха, канд. техн. наук Н. В. Маслова, канд. техн. наук З. А. Юрчак ФГБНУ «ВНИИМП им. В. М. Горбатова»
КЛЮЧЕВЫЕ СЛОВА: Система ХАССП, разработка и внедрение требований стандарта, принципы ХАССП, мясная промышленность, методический центр.