Some of the articles published on the site of "Meat Industry", closed to public viewing.
To view these articles is equal to 90 rubles, you can make payments by any method convenient for you:
Subscribe to ‘Meat Industry’ Journal to stay on top of the current developments affecting your business and to keep up to date on the latest research, analysis and newskeep up to date on the latest research, analysis and news:
Company
individual
АВТОРЫ: А. П. Корж, д-р техн. наук Ю. Г. Базарнова Санкт-Петербургский политехнический университет Петра Великого
КЛЮЧЕВЫЕ СЛОВА: Фиброузные оболочки, регенерированная целлюлоза, функци-онально-технологические свойства, прочность, эластичность, проницаемость, полициклические ароматические углеводороды.
АННОТАЦИЯ: Рассмотрены основные показатели, формирующие заданные функционально-технологические свойства фиброузных оболочек для направленного использования в технологии ферментированных колбас. В частности, установлено, что наилучшим барьерным эффектом для проникновения бенз(а)пирена в продукт обладают функциональные фиброузные оболочки.