Some of the articles published on the site of "Meat Industry", closed to public viewing.
To view these articles is equal to 90 rubles, you can make payments by any method convenient for you:
Subscribe to ‘Meat Industry’ Journal to stay on top of the current developments affecting your business and to keep up to date on the latest research, analysis and newskeep up to date on the latest research, analysis and news:
Company
individual
АВТОРЫ: Канд. техн. наук М.А. Никитина, канд. техн. наук А.Н. Захаров, Е. О. Щербинина ФГБНУ «ВНИИМП им. В.М.Горбатова»
КЛЮЧЕВЫЕ СЛОВА: Качество, многокритериальный выбор, иерархический подход, метод анализа иерархий.
АННОТАЦИЯ: В статье представлен иерархический подход оценки качества мясной продукции на основе метода анализа иерархий (АНР). С помощью АНР оценивается важность каждого показателя качества, т.е. степень влияния на оценку качества продукции. Представлен расчет весовых коэффициентов органолептических показателей с позиции потребительских предпочтений.