Some of the articles published on the site of "Meat Industry", closed to public viewing.
To view these articles is equal to 90 rubles, you can make payments by any method convenient for you:
Subscribe to ‘Meat Industry’ Journal to stay on top of the current developments affecting your business and to keep up to date on the latest research, analysis and newskeep up to date on the latest research, analysis and news:
Company
individual
АВТОРЫ: Канд. техн. наук , доц. М.А.Никитина ФГБНУ «ФНЦ пищевых систем им. В.М. Горбатова» РАН
КЛЮЧЕВЫЕ СЛОВА: Передовые технологии, бережливое производство, lean-технологии, видеоаналитика.
АННОТАЦИЯ: В статье рассматривается возможность повышения эффективности производственных процессов предприятий с использованием передовых технологий. Применение Lean-технологий — это один из способов сделать компанию кон-курентоспособной. Показан опыт внедрения управленческой технологии — Lean production — на российских и зарубежных предприятиях.