Retrieve

Some of the articles published on the site of "Meat Industry", closed to public viewing.

To view these articles is equal to 90 rubles, you can make payments by any method convenient for you:

Subscribe to journal

АВТОРЫ: А.П.Корж Гастроман Д-р техн. наук Ю.Г.Базарнова Санкт-Петербургский политехнический университет им. Петра Великого

КЛЮЧЕВЫЕ СЛОВА: Пищевая индустрия, эффективная система антикризисного управления, фазы кризиса, критерии вероятности наступления кризиса.

АННОТАЦИЯ: В статье изложены основные аспекты современной теории и практики антикризисного управления экономической и финансовой деятельностью предприятия. Рассмотрены основные критерии для оценки предпринимательского риска с применением математических методов, по которым могут приниматься решения в условиях неопределенности.

Modern tools for enterprise management in the conditions of crisis

Authors: Korzh A.P. GASTROMAN.LAB Bazarnova Yu.G. Peter the Great St.Petersburg Polytechnic University

Key words: Food industry, effective system of anti-crisis management, crisis phases, criteria of probability of crisis

Abstract. The paper presents the main aspects of the modern theory and practice of anti-crisis management of the economic and financial activities of an enterprise. The main criteria for assessing the entrepreneurial risk using the mathematical methods, which can be used in decision making in the conditions of uncertainty, are examined.

Литература

1. Антикризисный менеджмент / под ред. А. Г. Грязновой. М.: Тандем: Экмос, 1999. 368 с.

2. Крутик А. Б. , Муравьев А. И. Антикризисный менеджмент. СПб. : Питер, 2001. 432 с

3. Михайлов Л. М. Антикризисное управление в промышленности. М. : Экзамен, 2004. 224 с.

4. Юнг Г. Б. Методология антикризисного управления. М. : Дело, 2004. 432 с.

5. Яковец Ю. В. Циклы. Кризисы. Прогнозы. М.: Наука, 1999. 448 с

Вы здесь: ГлавнаяArticles