Some of the articles published on the site of "Meat Industry", closed to public viewing.
To view these articles is equal to 90 rubles, you can make payments by any method convenient for you:
Subscribe to ‘Meat Industry’ Journal to stay on top of the current developments affecting your business and to keep up to date on the latest research, analysis and newskeep up to date on the latest research, analysis and news:
Company
individual
АВТОРЫ: А.П.Корж Гастроман Д-р техн. наук Ю.Г.Базарнова Санкт-Петербургский политехнический университет им. Петра Великого
КЛЮЧЕВЫЕ СЛОВА: Пищевая индустрия, эффективная система антикризисного управления, фазы кризиса, критерии вероятности наступления кризиса.
АННОТАЦИЯ: В статье изложены основные аспекты современной теории и практики антикризисного управления экономической и финансовой деятельностью предприятия. Рассмотрены основные критерии для оценки предпринимательского риска с применением математических методов, по которым могут приниматься решения в условиях неопределенности.
Authors: Korzh A.P. GASTROMAN.LAB Bazarnova Yu.G. Peter the Great St.Petersburg Polytechnic University
Key words: Food industry, effective system of anti-crisis management, crisis phases, criteria of probability of crisis
Abstract. The paper presents the main aspects of the modern theory and practice of anti-crisis management of the economic and financial activities of an enterprise. The main criteria for assessing the entrepreneurial risk using the mathematical methods, which can be used in decision making in the conditions of uncertainty, are examined.
Литература
1. Антикризисный менеджмент / под ред. А. Г. Грязновой. М.: Тандем: Экмос, 1999. 368 с.
2. Крутик А. Б. , Муравьев А. И. Антикризисный менеджмент. СПб. : Питер, 2001. 432 с
3. Михайлов Л. М. Антикризисное управление в промышленности. М. : Экзамен, 2004. 224 с.
4. Юнг Г. Б. Методология антикризисного управления. М. : Дело, 2004. 432 с.
5. Яковец Ю. В. Циклы. Кризисы. Прогнозы. М.: Наука, 1999. 448 с