Retrieve

Some of the articles published on the site of "Meat Industry", closed to public viewing.

To view these articles is equal to 90 rubles, you can make payments by any method convenient for you:

Subscribe to journal

АВТОРЫ: А. П. Корж, основатель стартапа GASTROMAN.LAB Д-р техн.наук Ю. Г. Базарнова, директор Высшей школы биотехнологий и пищевых производств Санкт-Петербургского политехнического университета Петра Великого

Основным мейнстримом развития пищевой индустрии в настоящее время является цифровая трансформация и переход на уровень инновационной экономики знаний для по- вышения конкурентоспособности пищевой продукции на мировых рынках. В результате трансформации в пищевой отрасли появляются «умные фабрики», использующие инновационные бизнес-модели и новые технологии интеллектуального управления, которые позволяют оптимизировать выпуск готовой пищевой продукции с заданными потребительскими свойствами под персональный запрос каждого конкретного по- купателя.

Technologies of intelligent management at the new stage of the industry development

Today, the mainstream of the food industry development is the digital transformation and transition to the level of the innovative knowledge economy to increase food industry competiveness on the world markets. As a result of the food industry transformation, «smart factories» have appeared that use innovative business models and new technologies of intelligent management, which allow optimizing production of finished foods with targeted consumer properties according to the personal demand of every particular buyer.

Вы здесь: ГлавнаяArticlesTechnologies of intelligent management at the new stage of the industry development