Retrieve

Some of the articles published on the site of "Meat Industry", closed to public viewing.

To view these articles is equal to 90 rubles, you can make payments by any method convenient for you:

Subscribe to journal

АВТОРЫ: В.С. Замула, Ю.А. Кузлякина ФГБНУ «ФНЦ пищевых систем им. В. М. Горбатова» РАН Zamula V.S., Kuzlyakina Yu.A. Gorbatov Reasearch Centre for Food Systems

В данной статье представлены ключевые аспекты процесса внедрения, разработки и сертификации FSSC 22000 на предприятиях мясной отрасли. Требование торговых сетей, возможность сохранения клиентов, внедрение и поддержка надлежащих производствен- ных практик являются важными причинами, побуждающими мясоперерабатывающие предприятия обращаться к схеме такой сертификации. Специалисты отмечают, что прохождение сертификации повышает осведомленность сотрудников, улучшает имидж компании и привлекает новых клиентов, что значительно способствует конкуренто-способности предприятий.

Features of the FSSC 22000 certification scheme when implemented in the meat industry

This article presents the key aspects of the implementation, development and certification of FSSC 22000 in the meat industry. The requirement of retail chains, customer retention, and implementation and maintenance of good manufacturing practices are important reasons for meat processors to apply the FSSC 22000 certification scheme. Experts note that passing certification increases employee awareness, improves the company's image and attracts new customers, which significantly contributes to competitiveness of enterprises.

Вы здесь: ГлавнаяArticlesFeatures of the FSSC 22000 certification scheme when implemented in the meat industry