Retrieve

Some of the articles published on the site of "Meat Industry", closed to public viewing.

To view these articles is equal to 90 rubles, you can make payments by any method convenient for you:

Subscribe to journal

АВТОРЫ: Л.С. Кудряшов, ФГБНУ «ФНЦ пищевых систем им. В. М. Горбатова» РАН Kudryashov L.S. Gorbatov Reasearch Centre for Food Systems О.А. Кудряшова, «Всероссийский научно-исследовательский институт птицеперерабатываю- щей промышленности» — филиал ФНЦ «ВНИТИП» РАН (ВНИИПП) Kudryashova O.A. All-Russian Scientific Research Institute of Poultry Processing Industry — Branch of FSC ARRIPI RAS (VNIIPP)

Основное содержание статьи посвящено вопросу предубойного содержания крупного рогатого скота после доставки на перерабатывающее предприятие. Большинство исследователей считает необходимым перед убоем давать животным отдых для снятия стресса и восстановления физиологических функций организма. Стресс, возникающий у животных перед убоем, приводит к снижению ухудшает качество вырабатываемых про- дуктов, но и приводит к росту экономических потерь в мясной промышленности

An effect of pre-slaughter keeping of cattle on meat quality

The main content of the paper is devoted to the question of cattle pre-slaughter keeping after transportation to a processing enterprise. The majority of researchers consider it necessary to ensure that animals are rested before slaughter for stress re-duction and restoration of physiological functions of the body. Stress that arises in animals before slaughter leads to quality reduction in obtained meat, which not only deteriorates quality of manufactured products but also leads to an increase in eco-nomic losses in the meat industry.

Вы здесь: ГлавнаяArticlesAn effect of pre-slaughter keeping of cattle on meat quality