Retrieve

Some of the articles published on the site of "Meat Industry", closed to public viewing.

To view these articles is equal to 90 rubles, you can make payments by any method convenient for you:

Subscribe to journal

АВТОРЫ: А. П. Корж, основатель стартапа GASTROMAN.LAB Ю. Г. Базарнова, директор Высшей школы биотехнологий и пищевых производств Санкт-Петербургского политехнического университета Петра Великого Korzh A.P., Bazarnova Yu.G.

Основным мейнстримом здорового питания в период пандемии нового коронавируса Является адекватное и сбалансированное питание, основанное на укреплении иммунитета человека. В статье рассмотрены основные аспекты развития теории и практики адекватного питания с использованием инновационных биотехнологий. На базе петербургского стартапа GASTROMAN. LAB была предпринята попытка внедрить современные инструменты биокулинарного инжиниринга для получения новой линей- ки биокулинарных изделий, обогащенных биологически активными веществами, пре- биотиками и пробиотиками. В основу новых рецептур таких изделий были положены рецептуры аутентичных мясных продуктов петербургской кухни.

Products for strengthening human immunity: bio-culinary engineering and prospects of market development

The mainstream of healthy nutrition during the new coronavirus pandemic is adequate and balanced nutrition based on strengthening human immunity. The paper examines the main aspects of developing theory and practice of adequate nutrition using innovative biotechnologies. Based on the Petersburg startup GASTROMAN.LAB, an attempt was made to introduce modern tools of bio-culinary engineering for obtaining a new line of bio-culinary products enriched with biologically active substances, prebiotics and probiotics. The recipes of authentic meat products of the Petersburg cuisine are the basis for new recipes of such bio-culinary products.

Вы здесь: ГлавнаяArticlesProducts for strengthening human immunity: bio-culinary engineering and prospects of market development