Retrieve

Some of the articles published on the site of "Meat Industry", closed to public viewing.

To view these articles is equal to 90 rubles, you can make payments by any method convenient for you:

Subscribe to journal

АВТОРЫ: Д-р техн. наук, проф. А. И. Жаринов, канд. техн. наук О. В. Кузнецова ООО Группа Компаний «ПТИ» LLC Group of Companies PTI Канд. техн. наук В. В. Насонова ФГБНУ «ФНЦ пищевых систем имени В. М. Горбатова» РАН Gorbatov Research Centre for Food Systems

В статье представлены данные, характеризующие общий химический состав, пищевую биологическую ценность соевых белковых препаратов. Приведены функционально-тех- нологические свойства соевой обезжиренной муки, концентратов, изолятов и текстуратов, и особенности их технологического использования при производстве различных видов мясных продуктов.

Protein additives: peculiarities of the composition, properties and use in meat product manufacture

The article presents data characterizing the general chemical composition, nutritional biological value of soy protein preparations. Reviewed the functional and technological properties of skimmed soy flour, concentrates, isolates and texturates, and the features of their technological use in the production of various types of meat products.

Вы здесь: ГлавнаяArticles