Some of the articles published on the site of "Meat Industry", closed to public viewing.
To view these articles is equal to 90 rubles, you can make payments by any method convenient for you:
Subscribe to ‘Meat Industry’ Journal to stay on top of the current developments affecting your business and to keep up to date on the latest research, analysis and newskeep up to date on the latest research, analysis and news:
Company
individual
АВТОРЫ: И.В. Петрунина ФГБНУ «ФНЦ пищевых систем им. В.М. Горбатова» РАН Gorbatov Research Center for Food Systems
В статье рассмотрены особенности создания и функционирования региональных мясных кластеров. Деятельность в рамках этих интеграционных объединений имеет определенную специфику, так как их участники сохраняют юридическую самостоятельность и собственные коммерческие интересы. К числу основных задач кластера относится установление между его субъектами тесных экономических связей, стимулирующих производство продукции, повышение её качества и конкурентоспособности. Для использования в практической работе предложены функциональные модели мясного кластера, разработанные автором в рамках выполнения темы НИР № 0585-2019-0005 государственного задания ФГБНУ «ФНЦ пищевых систем им. В.М. Горбатова» РАН.
The article explores the peculiarities of creating and operating regional meat clusters. Activities within the framework of these integration associations have certain specific features since members retain the legal autonomy and their business interests. The major tasks of a meat cluster include establishing close economic relations between entities that stimulate product manufacture and improving product quality and competitiveness. Functional models of a meat cluster developed by the author within the framework of the state assignment No.0585-2019-0005 of Gorbatov Research Center for Food Systems are proposed for using in practical work.