Retrieve

Some of the articles published on the site of "Meat Industry", closed to public viewing.

To view these articles is equal to 90 rubles, you can make payments by any method convenient for you:

Subscribe to journal

АВТОРЫ: Канд. техн. наук В. В. Насонова, канд. техн. наук Е. К. Туниева, Е. В. Милеенкова, канд. техн. наук А. А. Мотовилина ФГБНУ «ФНЦ пищевых систем им. В.М. Горбатова» РАН Gorbatov Research Center for Food Systems

Коллаген является важнейшим питательным нутриентом, выполняющим жизненно важные функции в организме. Переработка коллагенсодержащего сырья сопряжена с рядом сложностей, которые обусловлены жесткой консистенцией и специфическими органолеп-тическими свойствами. В статье представлены способы технологической переработки мясного сырья с высоким содержанием коллагена для дальнейшего использования его в пищевых целях.

Methods for processing collagen-containing raw materials for food purposes

Collagen is one of the most important nutrients that has essential functions in the body. Processing of collagen-containing raw materials is linked with some difficulties that are conditioned by tough consistency and specific sensory properties. The paper presents methods for technological processing of meat raw materials with the high content of collagen for its following use for food purposes.

Вы здесь: ГлавнаяArticles