Retrieve

Some of the articles published on the site of "Meat Industry", closed to public viewing.

To view these articles is equal to 90 rubles, you can make payments by any method convenient for you:

Subscribe to journal

АВТОРЫ: Канд. техн. наук В.Н. Корешков, д-р техн. наук М.А. Дибирасулаев, д-р техн. наук С.И. Хвыля, А.Н. Сучков Всероссийский научно-исследовательский институт холодильной промышленности — филиал ФГБНУ «ФНЦ пищевых систем им. В.М. Горбатова» РАН All-Russian Scientific Research Institute of Refrigeration Industry — branch of V.M. Gorbatov Federal Research Center for Food Systems of Russian Academy of Science

Потери массы мясного сырья происходят на всем пути движения в звеньях холодильной цепи от производителя до потребителя. В статье проведен анализ состояния нормативной базы на мясокомбинатах, транспорте и торговле по разработанным раньше нормам естественной убыли и определен удельный вес потерь массы говядины по этим стадиям.

Analysis of mass losses in beef with various thermal conditions in production, transportation and sale

Losses in the mass of raw meat occur along the entire path of movement in the links of the cold chain from the producer to the consumer. The analysis of the state of the regulatory framework at meat processing plants, transport and trade was carried out according to the previously developed norms of natural loss, and the specific weight of beef mass losses at these stages was determined.

Вы здесь: ГлавнаяArticles