Some of the articles published on the site of "Meat Industry", closed to public viewing.
To view these articles is equal to 90 rubles, you can make payments by any method convenient for you:
Subscribe to ‘Meat Industry’ Journal to stay on top of the current developments affecting your business and to keep up to date on the latest research, analysis and newskeep up to date on the latest research, analysis and news:
Company
individual
АВТОРЫ: Канд. биол. наук, доц. М.И. Бабурина, канд. техн. наук Н.А. Горбунова ФГБНУ «ФНЦ пищевых систем им. В.М. Горбатова» РАН V.M. Gorbatov Federal Research Center for Food Systems Д-р хим. наук, проф. А.Н. Иванкин НИУ МГТУ им. Н.Э. Баумана Bauman Moscow State Technical University
КЛЮЧЕВЫЕ СЛОВА: Гидролиз белков, костное сырье, ферментные препараты.
АННОТАЦИЯ: Для получения высококачественного белкового продукта в статье приведены результаты исследования процесса кислотного и ферментативного гидролиза костного сырья животного происхождения. Описан аминокислотный и фракционный состав белка. Полнота переработки костной массы достигнута благодаря высокому диспергированию исходного сырья. Полученный продукт с достаточно высоким выходом может быть использован для приготовления животных кормов, а также на пищевые цели.
Key words: hydrolysis of proteins, bone raw materials, enzyme preparations.
Abstract. The article presents the results of a study of the process of acidic and enzymatic hydrol-ysis of bone raw materials of animal origin in order to obtain a high-quality protein product. The amino acid and fractional composition of the protein is described. The completeness of bone mass processing is achieved due to the high dispersion of the feedstock. The obtained product with a sufficiently high yield can be used for the preparation of animal feed, as well as for food purposes