Retrieve

Some of the articles published on the site of "Meat Industry", closed to public viewing.

To view these articles is equal to 90 rubles, you can make payments by any method convenient for you:

Subscribe to journal

АВТОРЫ: Кузнецова Л. С., Кудрякова Г. Х.

АННОТАЦИЯ: Приведены литературные данные о микроорганизмах, контаминирующих поверхность колбас и мясной продукции. Показано, что основными микроорганизмами, поражающи­ ми поверхность мясной продукции, являются плесневые грибы и дрожжи. Проведен анализ современных антимикробных и противоплесневых добавок, предназначенных для длительной защиты поверхности мясной продукции.

About antimicrobial protection of sausage and meat product surfaces DOI: 10.37861/2618-8252-2022-01-26-31

Authors: Kuznetsova L. S., Kudryakova G. Kh.

Abstract. The literature data about microorganisms contaminating sausage and meat product surfaces are presented. It is shown that the main microorganisms affecting meat product surfaces are molds and yeasts. Modern antimicrobial and antifungal additives intended for longterm protection of meat product surfaces are analyzed.

Вы здесь: ГлавнаяArticles