Some of the articles published on the site of "Meat Industry", closed to public viewing.
To view these articles is equal to 90 rubles, you can make payments by any method convenient for you:
Subscribe to ‘Meat Industry’ Journal to stay on top of the current developments affecting your business and to keep up to date on the latest research, analysis and newskeep up to date on the latest research, analysis and news:
Company
individual
АВТОРЫ: Гиро Т. М., Петрова О. Н.
АННОТАЦИЯ: Настоящее исследование посвящено оценке влияния на пищевую ценность замороженных мясных полуфабрикатов (при использовании в их рецептуре нетрадиционного сырья), как источника растительного белка и других полезных для здоровья человека пищевых нутриентов. В качестве такого сырья был рассмотрен малоизученный сорт масличного льна «Итиль» селекции саратовских ученых. Изучены показатели безопасности, химический состав льняного семени и влияние добавления полуобезжиренной льняной муки на потребительские свойства полуфабриката «Пельмени замороженные».
Authors: Giro T. M., Petrova O .N.
Abstract. The present study is devoted to the assessment of the impact on the nutritional value of frozen meat semifinished products with the use of nontraditional raw materials in their formulations as a source of vegetable protein and other nutrients useful for human health. The littlestudied variety of oilseed flax «Itil» selected by the Saratov scientists was considered as such raw material. The safety indicators and chemical composition of flaxseed, as well as the effect of the addition of semidefatted flaxseed flour on the consumer properties of the semifinished product «Frozen Dumplings» were studied.