Retrieve

Some of the articles published on the site of "Meat Industry", closed to public viewing.

To view these articles is equal to 90 rubles, you can make payments by any method convenient for you:

Subscribe to journal

АВТОРЫ: Жаринов А. И., Кузнецова О. В., Текутьева Л. Ф.

В статье рассмотрены фундаментальные представления о принципах структурирования мясных дисперсных систем. Приведены сведения о технологических способах регулирования функциональных мышечных белков. Прдеставлены физико-химические факторы, которые влияют на степень устойчивости структурированных мясных коллоидных систем.

Scientific and practical foundations of the meat system structuration process

Authors: Zharinov A.I., Kuznetsova O.V., Tekutieva L.F.

The article considers the fundamental ideas about the principles of structuring meat dispersed systems. Information about technological methods of regulation of functional muscle proteins is given. The physicochemical factors that affect the degree of stability of structured meat colloidal systems are presented.

Вы здесь: ГлавнаяArticles