Retrieve

Some of the articles published on the site of "Meat Industry", closed to public viewing.

To view these articles is equal to 90 rubles, you can make payments by any method convenient for you:

Subscribe to journal

АВТОРЫ: Шумский Ю. А., Уретя С. Н., Миронова С., Красуля О. Н.

Любые пищевые продукты должны быть безопасными для здоровья человека. К ним относятся фрукты, овощи, мясо, которые выращены без химических удобрений, стимуляторов роста и не содержат микроорганизмы, вызывающие порчу продукции и различные интоксикации у человека.

Внешний привлекательный вид не всегда является, к сожалению, гарантом безопасности и микробиологической чистоты изделия. Наука о пище не одно столетие боролась за сохранность и безопасность потребляемых пищевых продуктов.

В настоящее время продолжается поиск новых, эффективных и безопасных решений этой проблемы. Изу чаются растения, специи, травы, плоды, которые могут содержать натуральные вещества, подавляющие развитие микрофлоры, тормозящие активный рост и размножение бактерий, грибов, плесени и т.д. Синтезируются антибактериальные ингредиенты, разрабатываются рецептуры консервирующих смесей и освежителей.

A task of meat product preservation is solved: 60 days

Authors: Shumsky Yu.A., Uretya S.N., Mironova S, Krasulya O.N.

Any food products must be safe for human health. These include fruits, vegetables, meat that are grown without chemical fertilizers, growth stimulants and do not contain microorganisms that cause spoilage of products and various intoxications in humans.

External attractive appearance is not always, unfortunately, a guarantee of safety and microbiological purity of the product. The science of food has been fighting for centuries for the safety and security of consumed foods.

Currently, the search for new, effective and safe solutions to this problem continues. Plants, spices, herbs, and fruits are being studied, which may contain natural substances that inhibit the development of microflora and inhibit the active growth and reproduction of bacteria, fungi, mold, etc. Antibacterial ingredients are synthesized, formulations of preservative mixtures and fresheners are being developed.

Вы здесь: ГлавнаяArticles