Retrieve

Some of the articles published on the site of "Meat Industry", closed to public viewing.

To view these articles is equal to 90 rubles, you can make payments by any method convenient for you:

Subscribe to journal

АВТОРЫ: Замула В. С., Кузлякина Ю. А., Крюченко Е. В.

В соответствии с Техническим регламентом ТР ТС 021/2011 на предприятиях пищевой промышленности должны быть внедрены и поддерживаться принципы системы HACCP. Однако участие в различных тендерах и требования торговых сетей диктуют мясоперерабатывающим компаниям наличие более сложных схем сертификации, например FSSC 22000.

В данной статье представлены ключевые моменты создания планов HACCP (анализ рисков и критические контрольные точки), VACCP (предотвращение фальсификации пищевых продуктов), TACCP (защита пищевых продуктов) для повышения осведомленности сотрудников при разработке и внедрении на предприятиях мясной промышленности.

Key points for developing HACCP, VACCP and TACCP plans

Authors: Zamula V.S., Kuzlyakina Yu.A., Kryuchenko E. V.

In accordance with the Technical Regulations TR TS 021/2011, food industry enterprises must implement and maintain the principles of the HACCP system. However, participation in various tenders and the requirements of retail chains dictate that meat processing companies have more complex certification schemes, such as FSSC 22000.

This article presents the key points for creating HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points), VACCP (Food Adulteration Prevention), TACCP (Food Protection) plans to increase employee awareness during development and implementation in the meat industry.

Вы здесь: ГлавнаяArticles