Retrieve

Some of the articles published on the site of "Meat Industry", closed to public viewing.

To view these articles is equal to 90 rubles, you can make payments by any method convenient for you:

Subscribe to journal

Ни для кого не секрет, что сырокопченые и сыровяленые колбасы уверенно теснят на прилавках магазинов другие виды мясной продукции. Помимо традиционных фаворитов Брауншвейгской, Московской, Зернистой колбас с привычными классическими нотами, набирают популярность сыровяленые вкусы типичного испанского и итальянского направлений: Фуэт, Сальчичон, Салями Средиземноморская. Современная тенденция вкусов — удивите меня!

В этом году компания «ЭДВАНТА» готова предложить своим клиентам комплексный подход к созданию сырокопченых и сыровяленых продуктов: варианты стартовых и защитных культур в сочетании с модными ароматами.

Novelties from Advanta for raw smoked and air-dried products: trend tastes, «natural» and safe ageing

It's not a secret for anyone that raw smoked and dry-cured sausages confidently crowd out other types of meat products on store shelves. In addition to the traditional favorites of Braunschweig, Moscow, Grainy sausages with the usual classic notes, dry-cured flavors of typical Spanish and Italian trends are gaining popularity: Fuet, Salchichon, Salami Mediterranean. The current trend of tastes - surprise me!

This year, ADVANTA is ready to offer its customers an integrated approach to the creation of raw smoked and dry-cured products: options for starter and protective crops combined with trendy flavors.

Вы здесь: ГлавнаяArticles