Retrieve

Some of the articles published on the site of "Meat Industry", closed to public viewing.

To view these articles is equal to 90 rubles, you can make payments by any method convenient for you:

Subscribe to journal

АВТОРЫ: Асланова М. А., Деревицкая О. К., Дыдыкин А. С., Солдатова Н. Е., Беро А. Л.

Для диетической коррекции рациона при заболеваниях органов дыхания рекомендуют назначать диету, обладающую достаточно высокой энергетической ценностью, которая включает повышенное содержание полноценных белков, витаминов и минеральных солей с антиоксидантной активностью. Это может быть обеспечено благодаря специально разрабо-танным мясным продуктам. В частности, с учетом комплекса медико-биологических требований созданы сбалансированные рецептурные композиции нового стерилизованного мясного эмульгированного продукта. Он модифицирован по белковому и жировому составу и содержит пищевые ингредиенты, обладающие антиоксидантным действием.

Scientifically-based requirements for the meat product for diet therapy in respiratory diseases

Authors: Aslanova M.A., Derevitskaya O. K., Dydykin А.S., Soldatova N.E., Bero A.L.

For dietary correction of the diet in respiratory diseases, it is recommended to prescribe a diet that has a sufficiently high energy value, which includes an increased content of complete proteins, vitamins and mineral salts with antioxidant activity. This can be ensured by specially developed meat products. In particular, taking into account a complex of medical and biological requirements, balanced prescription compositions of a new sterilized meat emulsified product have been created. It is modified in protein and fat composition and contains food ingredients that have an antioxidant effect.

Вы здесь: ГлавнаяArticles