Some of the articles published on the site of "Meat Industry", closed to public viewing.
To view these articles is equal to 90 rubles, you can make payments by any method convenient for you:
Subscribe to ‘Meat Industry’ Journal to stay on top of the current developments affecting your business and to keep up to date on the latest research, analysis and newskeep up to date on the latest research, analysis and news:
Company
individual
АВТОРЫ: Асланова М. А., Деревицкая О. К., Дыдыкин А. С., Солдатова Н. Е., Беро А. Л.
Для диетической коррекции рациона при заболеваниях органов дыхания рекомендуют назначать диету, обладающую достаточно высокой энергетической ценностью, которая включает повышенное содержание полноценных белков, витаминов и минеральных солей с антиоксидантной активностью. Это может быть обеспечено благодаря специально разрабо-танным мясным продуктам. В частности, с учетом комплекса медико-биологических требований созданы сбалансированные рецептурные композиции нового стерилизованного мясного эмульгированного продукта. Он модифицирован по белковому и жировому составу и содержит пищевые ингредиенты, обладающие антиоксидантным действием.
Authors: Aslanova M.A., Derevitskaya O. K., Dydykin А.S., Soldatova N.E., Bero A.L.
For dietary correction of the diet in respiratory diseases, it is recommended to prescribe a diet that has a sufficiently high energy value, which includes an increased content of complete proteins, vitamins and mineral salts with antioxidant activity. This can be ensured by specially developed meat products. In particular, taking into account a complex of medical and biological requirements, balanced prescription compositions of a new sterilized meat emulsified product have been created. It is modified in protein and fat composition and contains food ingredients that have an antioxidant effect.