Retrieve

Some of the articles published on the site of "Meat Industry", closed to public viewing.

To view these articles is equal to 90 rubles, you can make payments by any method convenient for you:

Subscribe to journal

АВТОРЫ: Рубцов Ю. А.

В статье представлено описание компаудной схемы системы холодоснабжения мясокомбината на 3 температуры кипения аммиака: Т0 = – 10°…– 15 °С, Т0 = – 30 °С и Т0 = – 40 °С. Показано преимущество компаудной схемы с подключением всех компрессоров на один ресивер-промсосуд Т0 = – 10 °С и ресиверы Т0 = – 30 °С и Т0 = – 40 °С, в сравнении с обычной схемой, включающей в себя 8 промсосудов. Даны рекомендации по замене компрессоров аммиачных насосов и приборов автоматики отечественного производства и изделия зарубежных фирм.

The compound circuit of the refrigeration system in a meat processing plant

Authors: Rubtsov Yu. A.

The article presents a description of the compound scheme of the meat processing plant refrigeration system for 3 ammonia boiling points: Т0 = – 10°…– 15 °С, Т0 = – 30 °С and Т0 = – 40 °С. The advantage of the compound scheme with the connection of all compressors to one receiver-industrial vessel Т0 = -10 °С and receivers Т0 = -30 °С and Т0 = -40 °С is shown in comparison with the conventional scheme, which includes 8 industrial vessels. Recommendations are given on the replacement of compressors, ammonia pumps and automation devices of domestic production and products of foreign companies.

Вы здесь: ГлавнаяArticles