Some of the articles published on the site of "Meat Industry", closed to public viewing.
To view these articles is equal to 90 rubles, you can make payments by any method convenient for you:
Subscribe to ‘Meat Industry’ Journal to stay on top of the current developments affecting your business and to keep up to date on the latest research, analysis and newskeep up to date on the latest research, analysis and news:
Company
individual
АВТОРЫ: 12 Жаринов А. И., Кузнецова О. В.
АННОТАЦИЯ: Материал продолжает цикл статей «Технологизмы колбасного производства», которые рассматривают основные технологические процессы мясопродуктов в особой конспективноинформационной форме, предлагая читателю анализ проблемных ситуаций и рекомендации по их решению, профессиональные нюансы и технологические тонкости. Данный раздел «Технологизмов» представлен сведениями об особенностях производства мясных деликатесов — цельномышечных и реструктурированных варёных и копченоварёных продуктов из мяса с целью предотвращения образования в них дефектов.
Authors: Zharinov A.I., Kuznetsova O.V.
Abstract. The material continues the cycle of articles "Technologisms of sausage production", which consider the main technological processes of meat products in a special informative form, offering the reader an analysis of problem situations and recommendations for their solution, professional nuances and technological subtleties. This section of "Technologisms" is presented with information about the peculiarities of the production of meat delicacies — whole-muscle and restructured boiled and smoked meat products in order to prevent the formation of defects in them.