Retrieve

Some of the articles published on the site of "Meat Industry", closed to public viewing.

To view these articles is equal to 90 rubles, you can make payments by any method convenient for you:

Subscribe to journal

АВТОРЫ: 4 Анатолий Кубышко

АННОТАЦИЯ: XIV международная научно-практическая конференция «Свиноводство 2022». «Гибкость к вызовам — путь к устойчивости и развитию», состоявшаяся в декабре, подвела черту под событиями ушедшего года в мясной отрасли. Эксперты, которые были приглашены на конференцию, осветили основные тенденции, влияющие на мясной сектор России и поделились своими оценками перспектив на 2023 год и далее.

Russian meat industry: its own way in keeping with global trends. Market experts about prospects and problems of the industry

Authors: Anatoly Kubishko

Abstract. XIV International scientific and practical conference "Pig Breeding 2022". "Flexibility to challenges — the path to sustainability and development", held in December, drew a line under the events of the past year in the meat industry. The experts who were invited to the conference highlighted the main trends affecting the meat sector in Russia and shared their assessments of the prospects for 2023 and beyond.

Вы здесь: ГлавнаяArticles