Retrieve

Some of the articles published on the site of "Meat Industry", closed to public viewing.

To view these articles is equal to 90 rubles, you can make payments by any method convenient for you:

Subscribe to journal

АВТОРЫ: 26 Еманов С. Н.

АННОТАЦИЯ: Основной тенденцией повышения технологической эффективности при производстве мясных продуктов является применение функциональных пищевых добавок. В статье рассмотрены аспекты применения микробной трансглютаминазы (мТГ) и альтернативных высокотехнологичных пищевых ингредиентов, разработанных технологами Группы компаний Форест. Представляемые ингредиенты повышают влагоудерживающую способность мясных систем и улучшают реологические характеристики мясных продуктов.

Evolution of transglutaminase and its new alternative

Authors: Emanov S.N.

Abstract. The main trend of increasing technological efficiency in the production of meat products is the use of functional food additives. The article discusses aspects of the use of microbial transglutaminase (mTG) and alternative high-tech food ingredients developed by technologists of the Forest Group of Companies. The presented ingredients increase the moisture-retaining capacity of meat systems and improve the rheological characteristics of meat products.

Вы здесь: ГлавнаяArticles