Retrieve

Some of the articles published on the site of "Meat Industry", closed to public viewing.

To view these articles is equal to 90 rubles, you can make payments by any method convenient for you:

Subscribe to journal

АВТОРЫ: 32 Махонина В. Н., Агафонычев В. П., Степанова Г. А., Росликов Д. А., Дмитриенко И. С.

АННОТАЦИЯ: В статье представлены исследования, связанные с процессом получения мясо-яичных полуфабрикатов (подбор компонентов, рецептуры, посол). Разработан состав и технология 16 наименований таких полуфабрикатов с распределением по видам и сортам. Результаты исследований оформлены в виде технических условий: ТУ 10.13.14-144-2347684-2021 «Полуфабрикаты из мяса птицы и яиц».

Extension of the assortment of meat-and-egg semi-finished products.

Authors: Makhonina V.N., Agafonichev V.P., Stepanova G.A., Roslikov D.A., Dmitrienko I.S.

Abstract. The article presents research related to the process of obtaining meat and egg semi-finished products (selection of components, recipes, ambassador). The composition and technology of 16 names of such semi-finished products with distribution by types and grades has been developed. The research results are presented in the form of technical specifications: TU 10.13.14-144-2347684-2021 "Semi-finished products from poultry meat and eggs".

Вы здесь: ГлавнаяArticles