Some of the articles published on the site of "Meat Industry", closed to public viewing.
To view these articles is equal to 90 rubles, you can make payments by any method convenient for you:
Subscribe to ‘Meat Industry’ Journal to stay on top of the current developments affecting your business and to keep up to date on the latest research, analysis and newskeep up to date on the latest research, analysis and news:
Company
individual
АВТОРЫ: 42 Стефанова И. Л., Борисова В. Л.
АННОТАЦИЯ: В статье представлены результаты исследования органолептических показателей основ для производства паштетов из куриной печени, обогащенных мякотью или семенами тыквы, а также семенами льна масличного. Для повышения биологической ценности в основы для паштета внесен яичный коагулированный меланж. Вкус и консистенция экспериментальных комбинированных основ были оценены более высоко, чем у контрольного образца. Отмечено более высокое содержание незаменимых аминокислот в образцах с добавлением растительного сырья.
Authors: Stefanova I.L., Borisova V. L.
Abstract. The article presents the results of a study of the organoleptic parameters of the bases for the production of chicken liver pates enriched with pumpkin pulp or seeds, as well as oilseed flax seeds. To increase the biological value, egg coagulated melange was added to the bases for the pate. The taste and consistency of the experimental combined bases were rated higher than that of the control sample. A higher content of essential amino acids was noted in the samples with the addition of vegetable raw materials.