Retrieve

Some of the articles published on the site of "Meat Industry", closed to public viewing.

To view these articles is equal to 90 rubles, you can make payments by any method convenient for you:

Subscribe to journal

АВТОРЫ: 11 Анатолий Кубышко

АННОТАЦИЯ: Прошедший 2022 год поставил бизнес в условия, каких за 30 лет рыночной экономики владельцы и руководители предприятий не знали. Как пережила мясная отрасль трудный во всех отношениях год и каким будет наступивший 2023-й? Эти вопросы стали предметом экспертных оценок и заинтересованного обсуждения представителей предприятий отрасли на Первом мясном симпозиуме. Организаторами симпозиума выступили исследовательская компания NTech совместно с группой компаний ВИК и AD LIBITUM.

The first meat symposium. Congress event in the new format: theory for practice.

Authors: Anatoly Kubishko

Abstract. The past year 2022 has put business in conditions that owners and managers of enterprises have not known in 30 years of a market economy. How did the meat industry survive a difficult year in all respects and what will the coming 2023 be like? These issues became the subject of expert assessments and an interested discussion of industry representatives at the First Meat Symposium. The symposium was organized by the research company NTech together with the group of companies VIK and AD LIBITUM.

Вы здесь: ГлавнаяArticles