Retrieve

Some of the articles published on the site of "Meat Industry", closed to public viewing.

To view these articles is equal to 90 rubles, you can make payments by any method convenient for you:

Subscribe to journal

АВТОРЫ: 16 Дыдыкин А. С., Суржик А. В., Асланова М. А., Буколова Е. В.

АННОТАЦИЯ: В Москве, на базе ФГБНУ «ФНЦ пищевых систем им. В.М. Горбатова» РАН была проведена бизнесконференция «День здорового питания для пищевой индустрии. Как «оздоровить» продуктовый портфель на фоне снижения покупательной способности потребителя». Это нестандартное мероприятие объединило взгляды на развитие функциональных линеек со стороны научных сотрудников, экспертов АПК, производителей, маркетологов и других специалистов, чьи профессиональные пути сталкивались с такой неясной для многих отраслью как здоровое питание. Основной замысел конференции был направлен на то, чтобы помочь производителям продуктов питания разобраться в категории функциональное питание и найти для себя наилучшие решения. Ключевыми темами конференции стало решение задач нутрициологии при развитии функциональных продуктов питания и практическая реализация их современных технологий.

What does science propose to develop a «food portfolio» of a producer in questions and answers.

Authors: Dydykin A.S., Surzhik A.V., Aslanova M.A., Bukolova E.V.

Abstract. In Moscow, on the basis of the Federal State Budgetary Scientific Institution “FNTs of Food Systems named after A.I. V.M. Gorbatov" of the Russian Academy of Sciences, a business conference "Day of healthy eating for the food industry. How to "improve" the product portfolio against the backdrop of a decrease in the purchasing power of the consumer. This non-standard event brought together views on the development of functional lines from scientists, agro-industrial complex experts, manufacturers, marketers and other specialists whose professional paths faced such an obscure industry as healthy nutrition. The main idea of the conference was to help food manufacturers understand the category of functional nutrition and find the best solutions for themselves. The key topics of the conference were solving the problems of nutrition in the development of functional foods and the practical implementation of their modern technologies.

Вы здесь: ГлавнаяArticles