Retrieve

Some of the articles published on the site of "Meat Industry", closed to public viewing.

To view these articles is equal to 90 rubles, you can make payments by any method convenient for you:

Subscribe to journal

АВТОРЫ: Анатолий Кубышко

АННОТАЦИЯ: В рамках деловой программы международной выставки «Продэкспо 2024» в Москве 7 февраля состоялся круглый стол Национального союза месопереработчиков (НСМ). Он назывался «Итоги прошедшего 2023 года и тренды наступишего 2024 года». Предметом обсуждения стали оптовые цена на рынке мясного сырья, влияние экспорта на внутренний рынок, а также влияние макроэкономики и госрегулирования на мясной бизнес.

Meat processing: in keeping with the main trends. Summarizing the results of the round table of the National Union of Meat Processors.

Authors: Anatoly Kubishko

Abstract. As part of the business program of the International Exhibition "Prodexpo 2024" in Moscow on February 7, a round table of the National Union of Meso Processors (NSM) was held. It was called "The results of the past 2023 and the trends of the coming 2024." The subject of the discussion was the wholesale price of the meat raw materials market, the influence of exports on the domestic market, as well as the influence of macroeconomics and state regulation on the meat business.

Вы здесь: ГлавнаяArticles