Some of the articles published on the site of "Meat Industry", closed to public viewing.
To view these articles is equal to 90 rubles, you can make payments by any method convenient for you:
Subscribe to ‘Meat Industry’ Journal to stay on top of the current developments affecting your business and to keep up to date on the latest research, analysis and newskeep up to date on the latest research, analysis and news:
Company
individual
АВТОРЫ: Кузнецова О. А., Семенова А. А., Кузлякина Ю. А., Ревуцкая Н. М., Саликова М. Н.
АННОТАЦИЯ: Статья посвящена важности идентификации копчёных колбасных изделий в контексте устойчивого развития пищевой промышленности России. Авторы рассматривают различные виды колбас и их отличительные особенности, а также влияние смены технологий производства на изменение потребительских характеристик продукции. В статье делается вывод о необходимости сохранения традиционных видов и технологий производства российских копчёных колбас для сохранения разнообразия ассортимента и удовлетворения предпочтений покупателей.
Ключевые слова: Полукопченые колбасы, варено-копченые колбасы, сырокопченые колбасы, идентификация, классификационные признаки, показатели качества и безопасности
Authors: Kuznetsova O.A., Semenova A.A., Kuzlyakina Yu.A., Revutskaya N.M., Salikova M.N.
Abstract. The paper is devoted to the significance of smoked sausage identification in the context of the sustainable development of the Russian food industry. The authors examine various sausage types and their distinctive features as well as an effect of changes in production technologies on changes in consumer characteristics of products. It is concluded that it is necessary to preserve traditional types and production technologies of Russian smoked sausages to maintain assortment diversity and satisfy consumer preferences.
Keywords: Half-smoked sausages, boiled-smoked sausages, raw-moked sausages, identification, classification features, quality and safety indicators.