Retrieve

Some of the articles published on the site of "Meat Industry", closed to public viewing.

To view these articles is equal to 90 rubles, you can make payments by any method convenient for you:

Subscribe to journal

АВТОРЫ: Магомедов М. Д.

АННОТАЦИЯ: В статье рассмотрена актуальность диверсификации производства для мясоперерабатывающих предприятий. Исследуются связанные и несвязанные её формы. Подробно изложены преимущества ввода на мясоперерабатывающем предприятии цеха по производству мясных полуфабрикатов. Приведены примеры использования несвязанной диверсификации на рассматриваемых предприятиях. Обращено внимание на источники финансирования при проведении диверсификации производства. Указано на преимущества и недостатки каждого вида источников финансирования.

Ключевые слова: мясоперерабатывающее предприятие, финансовое состояние, источники финансирования, диверсификация производства, инвестиции, банковский процент.

Diversification as a direction of the development of meat processing enterprises

Authors: Magomedov M.D.

Abstract. The article considers the relevance of production diversification for meat processing enterprises. Related and unrelated forms of production diversification are investigated. Advantages of introducing a shop for the production of meat semi-finished products in a meat processing plant are described in detail. Examples of the use of unrelated diversification in the enterprises under consideration are given. Attention is drawn to the sources of financing for the diversification of production. Advantages and disadvantages of each type of financing sources are indicated.

Keywords: meat processing enterprise, financial condition, sources of financing, diversification of production, investments, bank interest.

Вы здесь: ГлавнаяArticles