Some of the articles published on the site of "Meat Industry", closed to public viewing.
To view these articles is equal to 90 rubles, you can make payments by any method convenient for you:
Subscribe to ‘Meat Industry’ Journal to stay on top of the current developments affecting your business and to keep up to date on the latest research, analysis and newskeep up to date on the latest research, analysis and news:
Company
individual
АННОТАЦИЯ: Обоснована актуальность применения профильно-дескрипторных методов для сенсорной оценки мясных продуктов. Представлены процессы отбора дегустаторов, идентификации и сокращения индивидуальных характеристик сенсорных свойств мясных продуктов, формирования словаря дескрипторов, контроля воспроизводимости резуль-татов обучения дегустационной комиссии. Описаны возможности применения профили-рования в мясной отрасли.
АВТОРЫ: Д-р вет. наук Т. Г. Кузнецова, канд. техн. наук А. А. Лазарев ФГБНУ «ВНИИМП им. В.М. Горбатова»
КЛЮЧЕВЫЕ СЛОВА: Сенсорная оценка, дескриптор, профильные методы, дегустатор, статистические методы.