Some of the articles published on the site of "Meat Industry", closed to public viewing.
To view these articles is equal to 90 rubles, you can make payments by any method convenient for you:
Subscribe to ‘Meat Industry’ Journal to stay on top of the current developments affecting your business and to keep up to date on the latest research, analysis and newskeep up to date on the latest research, analysis and news:
Company
individual
АВТОРЫ: Канд. техн. наук В.В. Насонова, канд. техн. наук Е.К. Туниева канд. техн. наук А.А. Мотовилина ФГБНУ «ФНЦ пищевых систем им. В.М. Горбатова» РАН
КЛЮЧЕВЫЕ СЛОВА: Сырокопченые и сыровяленые колбасные изделия, новый ГОСТ, классификация, маркировка.
АННОТАЦИЯ: С введением нового ГОСТ 33708-2015 «Изделия колбасные сырокопченые и сыровяленые. Общие технические условия» стандартизированы требования к данному виду продукции. В статье представлены особенности классификации, физико-имического состава и маркировки сырокопченых колбасных изделий.