Some of the articles published on the site of "Meat Industry", closed to public viewing.
To view these articles is equal to 90 rubles, you can make payments by any method convenient for you:
Subscribe to ‘Meat Industry’ Journal to stay on top of the current developments affecting your business and to keep up to date on the latest research, analysis and newskeep up to date on the latest research, analysis and news:
Company
individual
АВТОРЫ: Канд. экон. наук Н.Ф. Небурчилова, И.В. Петрунина ФГБНУ «ФНЦ пищевых систем им. В.М. Горбатова» РАН
КЛЮЧЕВЫЕ СЛОВА: Коэффициенты потребительских свойств сырье вых составляющих мяса свиней.
АННОТАЦИЯ: Для разработки объективных критериев оценки потребительских свойств и стоимости продуктов мясной отрасли АПК необходимо определять стоимостные характеристики мясного сырья и сырьевой составляющей мясных продуктов. В основу разрабатываемой методологии положен принцип ценовой эквивалентности мяса и мясного сырья.