Retrieve

Some of the articles published on the site of "Meat Industry", closed to public viewing.

To view these articles is equal to 90 rubles, you can make payments by any method convenient for you:

Subscribe to journal

АВТОРЫ: Д-р техн. наук, проф. А. И. Жаринов, канд. техн наук О. В. Кузнецова ООО Группа компаний «ПТИ» LLC Group of Companies PTI Канд. техн. наук В. В. Насонова ФГБНУ «ФНЦ пищевых систем имени В. М. Горбатова» РАН Gorbatov Research Centre for Food System

В статье приведены данные, характеризующие общий химический состав, пищевую биологическую ценность белковых концентратов и изолятов, получаемых из различных видов коллаген содержащего сырья. Представлены функционально — технологические свойства препаратов животных белков и особенностей их технологического использования при производстве мясных продуктов

Protein additives: peculiarities of the composition, properties and use in meat product manufacture

The article presents data characterizing the general chemical composition, nutritional biological value of protein concentrates and isolates obtained from various types of collagen-containing raw materials. The functional and technological properties of animal protein preparations and the peculiarities of their technological use in the production of meat products have been reviewed.

Вы здесь: ГлавнаяArticlesProtein additives: peculiarities of the composition, properties and use in meat product manufacture