Some of the articles published on the site of "Meat Industry", closed to public viewing.
To view these articles is equal to 90 rubles, you can make payments by any method convenient for you:
Subscribe to ‘Meat Industry’ Journal to stay on top of the current developments affecting your business and to keep up to date on the latest research, analysis and newskeep up to date on the latest research, analysis and news:
Company
individual
АВТОРЫ: П. В. Санников ООО «Сибагро-Н» Sibagro-N Д-р техн. наук, проф. Г. В. Гуринович ФГБОУ ВО «Кемеровский государственный университет» Kemerovo State University Д-р техн. наук, проф. Л. С Кудряшов ФГБНУ «ФНЦ пищевых систем им. В.М. Горбатова» РАН Gorbatov Research Center for Food Systems
Установлено, что наиболее эффективным способом совместного применения сырья животного и растительного происхождения в мясных продуктах является создание белково-жировой эмульсия (БЖЭ). К перспективному растительному сырью относится льняная мука. В статье предложена рецептура белково-жировой эмульсии, в состав которой входят следующие ингредиенты: соевый белковый изолят «Шаньсун 90», льняная мука, шпик боковой свиной и вода в соотношении (1:1:3:6).
It is established that the most effective way of joint application of raw materials of animal and vegetable origin in meat products is the creation of a protein-fat emulsion (BZHE). Flaxseed flour is a promising vegetable raw material. A recipe for a protein-fat emulsion is proposed, which includes the following ingredients: soy protein isolate «Shansong 90», flaxseed flour, pork fat and water in the ratio (1:1:3:6).