Retrieve

Some of the articles published on the site of "Meat Industry", closed to public viewing.

To view these articles is equal to 90 rubles, you can make payments by any method convenient for you:

Subscribe to journal

АВТОРЫ: А.Н. Бетин, канд. с.-х. наук, А.И. Фролов, канд. с.-х. наук, О.Б. Филиппова, д-р биол. наук ФГБНУ «Всероссийский научно-исследовательский институт использования техники и нефтепродуктов в сельском хозяйстве», г. Тамбов FSBSI All-Russian Research Institute for Use of Machinery and Petrolium Products in Agriculture, Tambov

Для получения мяса свиней с высокими показателями качества важно учитывать фактор кормления с использованием премикса Пекмелин многофункционального назначения. Повышение продуктивности свиней должно обуславливаться более совершенными способами кормления животных. Особое внимание при этом необходимо уделять полноценности питания, обеспеченности физиологических потребностей организма, улучшению биологической ценности мясных качеств свиней и экономической эффективности.

An effect of pekmelin on meat quality of pigs upon feeding

To produce pig meat with high quality characteristics, it is important to take into account the feeding factor using Pekmelin premix for multifunctional purposes. Increased productivity of pigs should be determined by improved methods of feeding animals. At the same time, special attention should be paid to the nutritional adequacy, ensuring the physiological needs of the body, improving the biological value of the meat qualities of pigs and economic efficiency.

Вы здесь: ГлавнаяArticles