Retrieve

Some of the articles published on the site of "Meat Industry", closed to public viewing.

To view these articles is equal to 90 rubles, you can make payments by any method convenient for you:

Subscribe to journal

АВТОРЫ: Канд. техн. наук, доц. В. В. Персиянов ФГБОУ «Московский государственный университет пищевых производств» MSUFP «Moscow State University of Food Production»

Рассматривается индивидуальный профессиональный риск в зависимости от степени вредности при вредных условиях труда и рискообразующих факторов. В качестве этих факторов принимаются состояние здоровья работника, стаж его работы и возраст. Предлагается теоретическая модель оценки индивидуального профессионального риска, которая позволяет оценить срытое повреждение здоровья от вредных условий труда.

Individual occupational risk assessment in the workplace

The individual occupational risk is examined depending on a degree of harmfulness upon harmful working conditions and risk-forming factors. The health state of workers, their length of work and age were taken as such factors. The theoretical model of individual occupational risk assessment that allows assessing the hidden health damage due to harmful working conditions is proposed.

Вы здесь: ГлавнаяArticles