Retrieve

Some of the articles published on the site of "Meat Industry", closed to public viewing.

To view these articles is equal to 90 rubles, you can make payments by any method convenient for you:

Subscribe to journal

АВТОРЫ: Д-р техн. наук, проф. А. И. Жаринов, канд. техн. наук О. В. Кузнецова ООО Группа Компаний «ПТИ» LLC Group of Companies PTI Канд. техн. наук В. В. Насонова ФГБНУ «ФНЦ пищевых систем имени В. М. Горбатова» РАН Gorbatov Research Centre for Food Systems

В статье представлены данные, характеризующие общий химический состав семян го- роха, фракционный и аминокислотный состав его белкового компонента. Рассмотрены функционально-технологические свойства гороховых белковых препаратов разной степени очистки и концентрирования (гороховой муки, концентратов, изолятов и текстуратов), а также особенности их использования при производстве различных мясных продуктов.

Protein additives: peculiarities of the composition, properties and use in meat product manufacture

The paper presents the data that characterize the overall chemical composition of pea seeds, fractional and amino acid composition of its protein component. The functional-technological properties of pea protein preparations of different degree of purification and concentration (pea meal, concentrates, isolates and texturates), and peculiarities of their use in production of

Вы здесь: ГлавнаяArticles