Retrieve

Some of the articles published on the site of "Meat Industry", closed to public viewing.

To view these articles is equal to 90 rubles, you can make payments by any method convenient for you:

Subscribe to journal

АВТОРЫ: Д-р техн. наук, проф. А. И. Жаринов, канд. техн. наук О. В. Кузнецова ООО Группа Компаний «ПТИ» LLC Group of Companies PTI Канд. техн. наук В. В. Насонова ФГБНУ «ФНЦ пищевых систем имени В. М. Горбатова» РАН Gorbatov Research Centre for Food Systems

В статье представлены данные, характеризующие аминокислотный состав пищевых гидролизатов на основе белков животного происхождения. Рассмотрены функционально-технологические свойства белковых гидролизатов, а также особенности их использования при производстве различных мясных продуктов.

Protein additives: peculiarities of the composition, properties and use in meat product manufacture

The paper presents data that characterize the amino acid composition of food hydrolysates based on animal proteins. The functional-technological properties of protein hydrolysates and peculiarities of their use in production of different meat products are examined.

Вы здесь: ГлавнаяArticles