Some of the articles published on the site of "Meat Industry", closed to public viewing.
To view these articles is equal to 90 rubles, you can make payments by any method convenient for you:
Subscribe to ‘Meat Industry’ Journal to stay on top of the current developments affecting your business and to keep up to date on the latest research, analysis and newskeep up to date on the latest research, analysis and news:
Company
individual
АВТОРЫ: Д-р техн. наук Л. С. Кудряшов ФГБНУ «ФНЦ пищевых систем им. В. М. Горбатова» РАН Gorbatov Research Center for Food Systems Канд. техн. О. А. Кудряшова «Всероссийский научно-исследовательский институт птицеперерабатывающей промышленности» — филиал ФНЦ «ВНИТИП» РАН (ВНИИПП) All-Russian Scientific Research Institute of Poultry Processing Industry — Branch of FSC ARRTPI RAS (ARSRIPPI) Канд. техн. наук В. В. Ильиных ФГБОУ ВО «Кемеровский государственный университет» Kemerovo State University
Приведена характеристика устройств для объективной оценки структурно-механических свойств мясных продуктов. Разработана отечественная установка, которая позволяет определять усилие резания пищевых продуктов, в том числе и мясных с волокнистой структурой, без учета ориентации волокон образца относительно лезвий ножей.При этом сокращается продолжительность операции по вырезанию образца и повышается точность результатов измерения
The characteristics of devices for objective assessment of structural and mechanical properties of meat products are presented. The domestic unit was developed, which allows detecting shear force in food products including meat products having the fibrous structure without taking into account the fiber orientation in the sample relative to the knife blades. At the same time, the duration of the sample cutting operation is reduced and the accuracy of the measurement results is increased.