Retrieve

Some of the articles published on the site of "Meat Industry", closed to public viewing.

To view these articles is equal to 90 rubles, you can make payments by any method convenient for you:

Subscribe to journal

Технологическая линия убоя и разделки крупного рогатого скота

АВТОРЫ: Н. У. Ляшук, Ю. А. Дакало, П. Г. Блаженец, А. А. Волохов, Д. С. Данилюк ООО «ФИНА» LLC «FINA»

В рамках строительства нового мясожирового цеха на ОАО «Оршанский мясоконсервный комбинат» разработано оборудование. В статье рассмотрены технологическая линия убоя и разделки крупного рогатого скота производительностью 30 голов в час, а также основное технологическое оборудование, входящее в состав этой линии. Представлены схемы и технические характеристики некоторых машин.

A new slaughtering facility in Orsha meat canning plant A technological line of cattle slaughter and cutting

The equipment was developed within the framework of the construction of the new slaughtering facility in Orsha meat canning plant. The article considers the technological line of cattle slaughter and cutting with a capacity of 30 heads per hour, as well as the main technological equipment being part of this line. The schematics and technical characteristics of some machines are presented

Вы здесь: ГлавнаяArticles