Retrieve

Some of the articles published on the site of "Meat Industry", closed to public viewing.

To view these articles is equal to 90 rubles, you can make payments by any method convenient for you:

Subscribe to journal

АВТОРЫ: Д-р. техн. наук И.Л. Стефанова Всероссийский научно-исследовательский институт птицеперерабатывающей промышленности — филиал ФНЦ «ВНИТИП» РАН (ВНИИПП) All-Russian Scientific Research Institute of Poultry Processing Industry — Branch of the FSC «All-Russian Research and Technological Poultry Institute» of RAS Канд. техн. наук В. Л. Борисова, канд. техн. наук С. Е. Терентьев, канд. техн. наук Е. А. Сазонова ФГБОУ ВО «Смоленская государственная сельскохозяйственная академия» Smolensk State Agricultural Academy

В статье дана краткая характеристика льна. Описан состав семян льна с точки зрения пищевой ценности и составных функциональных ингредиентов. Рассмотрены направления применения льна в пищевой промышленности. Приведены данные по изменению жирнокислотного состава функциональных мясных фаршей с льняным маслом.

Flax as a source of natural functional ingredients for enriching meat products

The article gives a brief description of flax. The composition of flax seeds is described from the point of view of nutritional value and composite functional ingredients. The directions of flax application in the food industry are considered. The data on the change in the fatty acid composition of functional minced meat with linseed oil are presented.

Вы здесь: ГлавнаяArticles