Retrieve

Some of the articles published on the site of "Meat Industry", closed to public viewing.

To view these articles is equal to 90 rubles, you can make payments by any method convenient for you:

Subscribe to journal

АВТОРЫ: Канд. техн. наук О.К. Деревицкая, Н.Е. Солдатова, канд. техн. наук, доц. Д.С. Батаева ФГБНУ «ФНЦ пищевых систем им. В.М. Горбатова» РАН Gorbatov Research Center for Food Systems

В статье дана краткая характеристика льна. Описан состав семян льна с точки зрения пищевой ценности и составных функциональных ингредиентов. Рассмотрены направления применения льна в пищевой промышленности. Приведены данные по изменению жирнокислотного состава функциональных мясных фаршей с льняным маслом

Flax as a source of natural functional ingredients for enriching meat products

The article gives a brief description of flax. The composition of flax seeds is described from the point of view of nutritional value and composite functional ingredients. The directions of flax application in the food industry are considered. The data on the change in the fatty acid composition of functional minced meat with linseed oil are presented.

Вы здесь: ГлавнаяArticles