Retrieve

Some of the articles published on the site of "Meat Industry", closed to public viewing.

To view these articles is equal to 90 rubles, you can make payments by any method convenient for you:

Subscribe to journal

Обеспечение качества пищевой продукции сталкивается с новыми трудностями

АВТОРЫ: Анатолий Кубышко

АННОТАЦИЯ: Предприятия пищевой промышленности вынуждены сейчас работать в самых сложных условиях за последние 30 лет. Теперь проблемы качества и безопасности продукции приходится решать в новых, более сложных геополитических условиях. Поиск решений стал целью Всероссийского совещания директоров по качеству пищевой продукции.

Quality components: test of strength

Assurance of food quality faces new challenges

Authors: Anatoly Kubishko

Abstract. The food industry is now facing some of the most difficult conditions in 30 years. Now the problems of product quality and safety have to be solved in new, more complex geopolitical conditions. The search for solutions has become the goal of the All-Russian Publication of Food Quality Directors.

Вы здесь: ГлавнаяArticlesQuality components: test of strength