Retrieve

Some of the articles published on the site of "Meat Industry", closed to public viewing.

To view these articles is equal to 90 rubles, you can make payments by any method convenient for you:

Subscribe to journal

Практический опыт организации заготовок скота и другой сельскохозяйственной продукции (часть 4)

АВТОРЫ: 30 Петрунина И. В.

АННОТАЦИЯ: В этой части статьи проанализирована экономическая ситуация, сложившаяся в стране в период 1950-1990 годов в результате принятия ряда ключевых решений, касающихся деятельности министерств, ведомств, организаций и предприятий АПК, в том числе в сфере производства и заготовок мясной и другой сельскохозяйственной продукции. Статья подготовлена в рамках выполнения темы НИР FNEN-2019-0005 государственного задания ФГБН У «ФНЦ пищевых систем им. В.М. Горбатова» РАН.

Novelties from AROMAROS-M

Practical experience in organizing procurement of cattle and other agricultural products (Part 4)

Authors: Petrunina I.V.

Abstract. This part of the article analyzes the economic situation that developed in the country in the period 1950-1990 as a result of a number of key decisions regarding the activities of ministries, departments, organizations and enterprises of the agro-industrial complex, including in the production and procurement of meat and other agricultural products. The article was prepared as part of the implementation of the research topic FNEN-2019-0005 of the state task of the Federal State Budgetary Scientific Institution of the Federal Scientific Center for Food Systems named after A.I. V.M. Gorbatov" RAS.

Вы здесь: ГлавнаяArticles