Some of the articles published on the site of "Meat Industry", closed to public viewing.
To view these articles is equal to 90 rubles, you can make payments by any method convenient for you:
Subscribe to ‘Meat Industry’ Journal to stay on top of the current developments affecting your business and to keep up to date on the latest research, analysis and newskeep up to date on the latest research, analysis and news:
Company
individual
АВТОРЫ: 13 Шумский Ю. А., Красуля О. Н.
АННОТАЦИЯ: В статье приведены сведения об основных составляющих мясного вкуса и аромата. Показана роль нуклеотидов в формировании мясного вкуса до и после термической обработки. Значительное внимание уделено описанию основных видов усилителей вкусоароматической составляющей мясных продуктов, реализуемых на российском рынке — глутамата натрия, гидролизата растительных белков, дрожжевых экстрактов и «Риботида». Приведены сведения о новой совместной разработке компании «АРиВА» и РГАУ-МСХА им. К. А. Тимирязева, которая направлена на усиление мясного вкуса и пролонгированного послевкусия мясных продуктов.
Authors: Shumsky Yu.A., Krasulya O.N.
Abstract. The article provides information about the main components of meat taste and aroma. The role of nucleotides in the formation of meat taste before and after heat treatment is shown. Considerable attention is paid to the description of the main types of enhancers of the flavoring component of meat products sold on the Russian market - monosodium glutamate, vegetable protein hydrolyzate, yeast extracts and Ribotide. Information about the new joint development of the company "ARiVA" and RGAU-MSHA named after A.I. K. A. Timiryazev, which is aimed at enhancing the meat taste and prolonged aftertaste of meat products.